måndag 23 september 2013

////
Inte mycket att skriva om. Bättre siffror på dagens, eller kvällens fyror än förra veckans pass med samma innehåll. Alla fyra hamnade på ett snitt om 380watt. stabilt, bra, hög puls, jobbigt. svett!

Gonatt.!!

lördag 21 september 2013

////
Psykisk svacka just nu. Motivationen till typ det mesta är nere vid fotknölarna. Behöver nått, ett piller? Nej jag behöver något annat, kanske en ny cykel, dyrt! Ärligt talat, så gillar jag överhuvudtaget inte att skriva om känslor så här, men just nu har jag ingen att lätta på mig för, så det får bli här.
Behöver nog en morot, och inte en att äta.
Cheer me up! 

torsdag 19 september 2013

////

4X4

0
Idag, fyror. Nervös efter en lång tids uppehåll från tuffa intervaller där jag kunnat ta ut mig ordentligt. Men idag så,
1a: snitt 375watt
2a: "-" 380watt
3e: "-" 380watt
4e: "-" 360watt
Var faktiskt otroligt nöjd med dessa siffror, inga man skryter om en eftermiddag i april med, men fan så bra med tanke på omständigheterna. Ingen är lyckligare än jag.

Nu, straffläggning i Tegera Arena :)

lördag 14 september 2013

Idag blev det premiär på Crossen, en hel del grusväg men även en del typisk CX terräng som leråker och sandbäddar. Upp och ner höger vänster. Fy fan va kul de va.
Va ute å sladdade ca timmen bara, då det va SHL klockan 16. 
Kändes kanon i kroppen, och jag måste säga att styrketräningen jag kört i sommar verkligen gett positiv effekt, kände mig betydligt rappare och hade bättre tryck än jag kan minnas. 

Så imorgon blir det ett till pass.

Sen hittade jag denna klenod o faderns samling av gamla tävlingströjor från hans aktiva tid.





tisdag 10 september 2013

////
Ja ja ja jag vet att det varit mycket "tyckasyndomsigsjälv"-skriverier på slutet, men man måste ju få utlopp för det någonstans! Och då är väl detta ett utmärkt ställe för då väljer man ju om man vill läsa det eller ej.

Men hur som helst, som ni kanske vet så var jag på en behandling i fredags där jag fick "nålar", där sjukgymnasten gör X antal stick i muskeln för att sätta igång en reparation, alltså det han egentligen gör är att skada muskeln lite gran, så att kroppen sätter fart på läkningen själv, detta gör då att den befintliga skadan sedan tidigare skall spädas ut eller åka med i läkningen. Och detta verkar ha haft god effekt på mig, då jag idag, tisdag inte känner det minsta, inte ett piss faktiskt. Visst jag kände väl ett obehag dagen efter men det sa han att jag kunde räkna med. Så imorgon är det återbesök för mera stick i benet. Gruvar mig redan då det var bland det värsta jag utsatt mig för i medicinskt syfte.

Sedan kom ett paket från Tyskland, med mina nya handskar och ett par pedaler till crossen :)



fredag 6 september 2013

////
Träffade en specialist idag. 
Och efter cirka 15-20 minuters klämtande å kännande så tittar han på mig å säger: "helt otroligt att ingen sagt vad detta är, det är solklart vad som är problemet".. Fanns ingen tvekan i hans diagnos, att detta beror på en lättare inflammation i muskelfästet under knät, på insidan. Där 3 stycken muskler fäster i underbenet. Varpå han gav mig en massa nålstick för att sätta igång en blödning i muskulaturen. Så att läkningen skulle skötas av kroppen själv. Så har nu 3 besök för samma behandling. Och han tippar på att detta skall vara återställt efter detta.

Den känslan som man känner efter hans utlåtande är så jävla skön. Fy fan va underbart....

torsdag 5 september 2013

////
Då vill jag vara i mitt livs form... Bara kroppen håller (vilket dem ska göra med all hjälp jag får nu)....

Frågan är bara lite praktisk, material? Klubb? M.m..? Ja?
////

700

0
Blev ett kort men intensivt pass igår, ca halvtimmen bara men, skapligt men ös under den iaf.
Körde 30-sekkare och jag hade 700 som målwatt på varje. Fixade ett gäng. Men hur kan 30 sekunder kännas som en så lång tid??? Hua. 

Och imorgon ska jag få träffa en idrottsläkare, hoppas på en mer utförlig secondopinion. För hittills har de bara varit massa hittepå. Men över det stora hela så är det ju bättre. Men anledningen nu är att jag vill veta VAD de är.


tisdag 3 september 2013

////
Säljer min bike till förmån för ny..


SST 1.0 FUJI

DELA GÄRNA :D