onsdag 27 november 2013

Fick möjligheten tack vare Christian Bertilsson att testa Immiflex under en månad.
Då jag varje år drabbats av sjukdom i form av halsont och förkylning i övergångsperioden höst/vinter så ska det bli ytterst intressant att testa den här produkten under den nästkommande månaden.
Då jag för några dagar sedan drog på mig en rejält saftig förkylning så ska det bli kul att se om Immiflex även kan förkorta sjukdomsförloppet.

Har läst mycket om den här produkten och har ännu inte stött på någon som haft något negativt att säga om den. Sen kan detta givetvis variera från person till person, som allt annat. Så detta blir kul. Och skulle det visa sig att detta har positiv effekt på min kropp så kommer jag givetvis att fortsätta med den. Men det återstår att se :)

Skulle du också vara intresserad av Immiflex så klicka på länken för mera information.
Eller någon av följande:

Immiflex

Företaget som säljer Immiflex, Caredirect.se

För att dig som eventuellt redan testat, eller som vill abonnera på Immiflex För prenumeration av Immiflex: (50% på första beställning, resterande 20% rabatt. Fri uppsägning).

Jag återkommer givetvis med mera information när jag testat en tid.




Om mitt träningsläge för övrigt så ser det tyvärr rätt mörkt ut. Drog igång min vinterträning för ca 2 veckor sedan, och redan efter 1 vecka så började mitt knä strula igen, men trodde det skulle lägga sig pga av ovanan att kör hårt, men det har bara förvärrats och står nu här med ganska stora bekymmer igen :(
Känns otroligt tungt att nu kanske få lov välja, fortsätta eller inte. Skall hur som helst till en ortoped den 11/12 för vidare undersökning. Och är väl mer eller mindre bered på ett negativt besked. 
att sluta med cyklingen är tungt och att skilja sig från något jag älskat under så fruktansvärt lång tid är hemskt tråkigt. Men att kunna träna 1 vecka för att sedan ha ont 2-3 veckor, så är det inte värt det.


tisdag 19 november 2013

////
I förrgår testade jag köra lite 2-minuters intervaller på 410watt på monarken, och det ska jag ändå påstå att gick bra. Inga supersiffror med tanke på att jag i våras gjorde fyror på denna belastning, men efter en sommar och höst i total träningsmissär så kändes det ändå stabilt och bra. 
Så motiverad som fan så körde jag igår ett pass med fyror istället på 368watt, och även det kunde jag genomföra kontrollerat, nog för att pulsen nådde max och en bit över på den avslutande intervallen, men det var ändå inte en nära-döden-upplevelse. Matade pulsen till otroliga 197 slag/min, vilket jag inte nått tidigare under ett pass fyror. 
Så ikväll så ska jag ge mig an några intervaller på tröskel. 

:)

tisdag 12 november 2013

////
Fixade till en praktisk cykelförvaring idag i lägenheten :)

Sen hade jag även fått ett armband från Roberto Vacchi "Ride Clean"..
Sist men inte minst, har fått till ett eget testcykelrum i källaren. Bilder kommer sen :)


måndag 11 november 2013

////
Idag så testade jag jeppemans bröd som jag hittade i cycling plus.
Receptet hittar ni i slutet av senaste numret.
Å jävulen va gött de va.

fredag 8 november 2013

////
Kom till mor å far nu på eftermiddagen, tog en kaffe sen slängde jag mig på cykeln. Det började mörkna när jag började och efter 10 minuter var det totalt bäcksvart.
Kul satan att sladda runt i mörkret.



Fick inte med hela passet på Polarklockan nå men ovan ser ni en rätt jobbig del av det iaf :)

onsdag 6 november 2013

////
Vet man när man träffat rätt? Enda gången du kan svara på den frågan är när det uppkommer en känsla som du aldrig någonsin upplevt. En trygghet, en säkerhet på din nästa. Jag visste inte att man kunde känna så här. Men Johanna, du har fått mig att känna så. 
Att känna ett lugn, en trygghet, en säkerhet får mig att må så in i helvete bra. 
Varför skriver jag de här just här? För att jag mår så jävla bra.
Aldrig gnistrat av så mycket positiv energi som den du ger mig nu Johanna. Ekorhjulet till vardag som tidigare snurrat runt runt utan att man haft något speciellt att se fram emot, har nu plötsligt ändrat sig. Ser numera fram emot varje dag, varje helg. 
Föresten, känslan kallas kärlek ;)

tisdag 5 november 2013

////
Vaknade precis ur en 4 timmars sömn/narkos. Först ville kroppen vakna men skallen ville verkligen inte vakna alls. Helt väck. Och när jag kom till uppvaket så hade jag klagat på extrem smärta i huvud å ansikte, men det har jag troligtvis sagt i sömnen. Så dom hade gett mig en fet dos morfin. 
Vaknade också med jordens jävligaste halsont, jävlar alltså, men det var tydligen en tillfällig bieffekt av ett läkemedel jag fått innan operationen. 

Så nu ligger jag å vill härifrån, har inte ätit sedan 19:30 igår 😳
Som tur är så har jag världens bästa flickvän som hämtar mig snart, Johanna ❤️