lördag 21 februari 2015

////
Skulle kunna skriva enorma mängder rader om denna vidriga sjukdom. 
Men avstår detta idag då det rör upp så otroligt mycket känslor.

Hittade en sida idag som stödjer cancerforskningen i form av pengastöd och försäljning av armband m.m.

FORLIFE

Forlife skriver på sin sida:


"Om ForLife 
ForLife som drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB (Org.nr. 556915-7174) är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning. 

Så föddes idéen Idéen till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till oss, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. Vi bestämde oss då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för. Var med och gör skillnad du också!

Vår verksamhet Vår grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang."

fredag 13 februari 2015

////
är inte gjort i en handvändning..
Vi har väl letat efter det perfekta huset i snart 1 år. Och visst har vi hittat några guldklimpar, men dock har husdrömen ryckts bort framför näsan på oss genom att vissa tror att ett hus är värt 800.000-2.000.000 kronor över marknadsvärdet.
Tyvärr så finns det otroligt lite hus på marknaden i Faluområdet nu, och det är väl en av orsakerna till denna hets. 
Det enda positiva i det hela är väl att det kommer vara rätt gynnsamt när vi ska sälja vårt, och så får vi hoppas på lite tur i husletandet. 
Och vi har ju ett objekt som vi ska, eventuellt ska, vara med att buda på nästa torsdag. Såvida det inte är 20 med samma plan...


tisdag 10 februari 2015

////
Hej svejs.

Kände ett otroligt överskott av energi under måndagseftermiddagen och boten mot detta var att sätta sig på monarken och kötta lite intervaller. Och nog märks det att jag varit borta från denna typ av träning under en tid, men dock inte så katastrofalt som jag trodde. Blev några treor och några spurter som jag blev trött av.
Efter detta finns nu en tydlig rutin i mitt schema att stretcha ordentligt efter all form av träning.

Och idag är det tisdag vilket innebär för dagen hemmamatch för LIF.

/jonte

torsdag 5 februari 2015

////
Eller hur ska man förklara det? 1 år utan struktur på träningen, men nu känner jag mig hyfsat hel, dras dock med en bristning i en sena ovanför knäskålen. Men lösningen på problemet har jag nu startat i form av tung excentrisk träning med support av min sjukgymnast från Fysiocenter i Falun. Trots den bristningen så funkar det ändå att cykla riktigt bra.

Har till skillnad från tidigare lagt in mycket mera styrketräning vilket ska förebygga framtida skador.