fredag 10 augusti 2012

////

Tjockt med bilder från gårdagen och lite annat bjäbb

Bläddra en bit ner så hittar ni ett gäng, cirka 70 bilder från gårdagens Ingarvet GP, kom upp vid 18;20 så grabbarna och tjejen hade redan börjat pressa. Och precis när jag kommer ner så kommer Adam Steen in för en överlägsen heatseger, så skyndade upp med kameran för att foto, ( vet väl att Adam gillar att va med på kort ;) ) men det blev inte mycket till kort då jag gjorde värstaste nybörjar misstaget, glömmer att ta av linsskyddet.

Vädret var kanon när jag kom men började regna, dock bara några stänk, efter 20 minuter för att sen klarna upp och bli en helt fantastiskt fin kväll, kul för gänget som körde, själv så står man vid sidan av och fotar med ryggont och förkylning, men men.

Igår var det dags för uppgradering av min Macbook Pro´s OS, Mountain Lion installerades och tro mig, jag tyckte min laptop va snabb och kraftfull innan men satan, men skillnaden vart avsevärd, trodde inte det skulle märkas på något speciellt sätt men ack så fel jag hade :)[caption id="attachment_622" align="aligncenter" width="490"] INSTAGRAM: jontestark[/caption]

[caption id="attachment_621" align="aligncenter" width="490"] INSTAGRAM: jontestark[/caption]

Hörs, /J

1 Reaction to this post

Add Comment

Skicka en kommentar