Testade mina bagarskills idag och gjorde ett asgott bröd på bl.a filmjölk. Och jag lovar, det är så jävulskt gott så ni kommer få igång på det..
RECEPT:
5 dl vetemjöl
3dl grahams
4 dl rågsikt
2,5 dl rågkross
1 dl vetekli
0,5 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
0,5 dl solroskärnor
1 dl russin
1 lit filmjölk
2 dl mörk sirap
Smöra formarna, strö i rågkross, blanda alla torra ingr noga, häll på filen och sirapen och blanda till en lös och klibbig smet.
Grädda i nedre delen av ugnen i knappt 2 h på 175 c.
Tips! Täck brödet med alufolie efter en stund i ugnen. Ca 20-30 min!
Sen har ja väl tränat också, kört 5 stycken fyror på massa jävla watt kändes det som ;)
Hur som helst så kändes det förbannat bra och det var inga problem att hålla en hög kadens trotts högt motstånd. Det är ju lite svårt att få exakta watt siffror utan mätare men växel/kadens/motstånd så går det att få cirka siffror..
Nu räcker de för idag. Testa brödet. BTW så kan ni addera andra fröer eller nötter och torkade frukter... Om ni vil..
/J
30/15 x 10 x4 fick det bli ikväll
-
Ikväll blev det hårt igen. Det var dags för 30 sekunders intervaller med 15
sekunder vila på 130% av FTP 10
gånger och sen 4 sådana sett med 4 minuters vila...
0 Reactions to this post
Add CommentSkicka en kommentar