tisdag 10 juli 2012

Något av ett Rekord

Till att börja med kan jag bara berätta att gårdagens tempoetapp på Touren vanns av den polisongklädde herren från Team Sky - Bradley Wiggins. Av det jag han med att se av etappen mellan kunderna var att Fabian Cancellara länge såg ut att ha ett säkert grepp segern, men icke ;)
Våra svenska hopp gjorde väl ingen jätteprestation direkt med det var ganska väntat efter Fredriks forsling dagen innan och Gustavs uttal på Twitter om att han hade dåliga ben på etappen dagen innan tempot.

Men idag är det vilodag på schemat och det lär cyklisterna behöva, för nu drar Touren igång på riktigt så att säga, för nu ska det uppför, och vi har än inte sett cyklisterna ta sig an den värsta kategorin berg, så kallade HC-berg. Så det är här det kommer att avgöras, troligtvis. Häng med imorgon!

[gallery orderby="post_date"]

Vill ni också ha lite uppdateringar under sändningen så kan ni följa Henrik Öijers Twitter. Som på sin BLOGG lovat att prata lite strunt :)

Lance Armstrong slår tillbaka mot USADA genom att lämna in en stämningsansökan genom vilken han hävdar att USADA bryter mot gällande lag att låta idrottare bedömas rättivst.

Eurosport skriver:

"För drygt en vecka sedan framförde den amerikanska antidopningsbyrån USADA formellt anklagelserna mot sjufaldige Tour de France-segraren Lance Armstrong. Enligt USADA:s vittnesmål ska den nu 40-årige amerikanen varit dopad när han vunnit sina titlar.

Nu slår Armstrong tillbaka. På måndagen lämnades en stämningsansökan mot USADA in i en federal domstol i Texas. I ansökan hävdar Armstrong att antidopningsbyrån bryter mot "en atlets konstitutionella rättighet att bli bedömd rättvis" och att USADA inte följer gällande lag."

Nu till Rekordet:

Skulle köra intervaller igår som sagt på mördarmonarken, och bestämde mig att ta i lite extra idag. Skulle bli 5-6st 4:or.
Värmde upp och vred sedan upp till 420 watt  på 1:a fyran, gjorde lika på andra fyran, gick ned till 400watt på följande 3 fyraminutare. Jävligt nöjd och att sedan varva ned på 300watt (sedan fallande) kändes fruktansvärt bra.

Ses senare...

0 Reactions to this post

Add Comment

    Skicka en kommentar